Het laatste nieuws

Beste bezoeker van onze website en mogelijk ‘fan’ van HoHC,

Allereerst natuurlijk dank voor het bezoeken van onze website waar we een impressie geven van wie wij zijn als mannenkoor. Enthousiast, professioneel en altijd presterend naar onze beste kunnen.

40 jaar hebben wij de Barbershop songs en Close Harmony / A Capella zang in de wereld gebracht in Nieuwegein, Nederland en ver daarbuiten laten horen. Met veel enthousiasme en plezier hebben we daarmee vele toehoorders, genodigden, bezoekers, fans en passanten vele uren zangplezier gebracht.

Met dit 40 jarig jubileum hebben we ook de besloten om de activiteiten van The Heart of Holland Chorus op een passende wijze af te ronden. We hebben er 40 jaar met velen van genoten en laten met veel trots, mooie eigengemaakte herinneringen en plezier het doek vallen voor het koor.

In de beslotenheid van de huidige leden, dirigent en een kleine groep genodigden is er een slotakkoord gezongen en hebben we met zang en traan afscheid genomen van elkaar en is The Heart of Holland Chorus een warme herinnering van ons allen geworden.

Dank voor je interesse, steun en betrokkenheid bij ons koor. We wensen je een mooi en muzikale wereld.

 

Namens bestuur en leden van
The Heart of Holland Chorus

 

Bert Vollebergh
Voorzitter